Începutul
În cariera mea, am cunoscut sute de oameni și am ascultat tot atâtea povești. Fiecare diferită și specială în felul ei. Deloc întâmplător, mi-am propus ca în primul episod Food Dreamers să descoperim împreună cine este EL, ”the fooddreamer”, acel OM care ajunge să conducă un restaurant de succes. Ce îl determină să pornească pe un drum atât de aventuros? Să fie pasiunea, curajul, experiența acumulată în ani, poate nevoia? Să fie vocația sau doar întâmplarea?
Hai să descoperim cum sunt ei, oamenii care m-au inspirat să creez proiectul Food Dreamers.
Episodul 1
Food Dreamers Heroes
Balls & Ala Dumitrache: o poveste despre chiftele și curaj
Un restaurant de 26 mp sună mic. Și chiar este. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi și o afacere de succes. Acest loc mic și colorat transmite la fel de multă emoție pe câtă mâncare delicioasă produce. Și cam asta face, într-o simplă frază, Balls. Cine ar fi crezut...
Alexandra Blaș & Pickles – experiență londoneză, multă muncă și pasiune
E dimineața de după o petrecere la care te-ai simțit foarte bine, cu tot ce implică acest lucru. Și îți dai seama că cel mai bun leac pentru mahmureală este să mănânci ceva acru. Așa că te uiți în jur și îți întrebi prietenii de unde puteți face rost...
Cabana Vânătorilor & Familia Bercea: pasiune transmisă din tată în fiu
Părinții sunt primele modele ale copiilor. Tot ce fac ei pare interesant, perfect, așadar, copiii vor ca atunci când cresc, să fie ca părinții lor. Există cazuri frumoase în care copiii au aceeași chemare ca părinții și reușesc să dezvolte sau să preia o afacere de familie pe care generația...
Familia Holmu & Mediterra: când vocația pentru ospitalitate devine stil de viață
Poate că regiunea Transilvaniei nu are deschidere la mare, dar asta nu înseamnă că nu poți deschide un restaurant cu specific mediteranean în Centrul Vechi al Brașovului, care să devină și cel mai apreciat local din oraș. Mediterra este ”copilul” lui Richard și al Gabrielei Holmu, oameni care s-au îndrăgostit...